Hypotheek aflossing

Een aantal maanden terug deden we onze eerste aflossing op de hypotheek. Om te beginnen hadden we een kleine aflossing gedaan van het minimale bedrag wat door de bank bepaald was. Een bedrag van 250 euro. Omdat we het erg spannend vonden of het wel goed zou gaan durfde we niet een groter bedrag over te maken, gelukkig ging alles goed En besloten we om grotere aflossingen te doen. Inmiddels ging het aflossen super hebben we onze 10% bereikt. De voornaamste reden is de restschuld te verkleinen die we overhouden bij de verkoop van ons huis. Wat ons motiveert om nu door te sparen is dat onze hypotheek rente met 35 euro per maand gedaald is. In de vaste laste merken  we dat eigenlijk niet omdat we dat bedrag overmaken op een spaarrekening om straks het te veel ontvangen hra te compenseren, wat over is gaat natuurlijk weer naar de aflossing voor 2014. We zijn trots dat het ons gelukt is ons doel te halen van 10% op onze aflossingsvrije hypotheek. Reden voor een feestje toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s