Wie het kleine niet eert

 
 

Vorige week bestelde ik shirts voor onze oudste zoon. Tot mijn verbazing zag ik gisteren op mijn internetbankieren dit leuke kleine cadeautje als dank voor mijn bestelling. Erg leuk natuurlijk onder het mom van vele kleintjes maken een grote kon ik niet laten dit met jullie te delen.

( Met dank aan manlief is het gelukt om de eerste afbeelding op mn blog te plaatsen. Bedankt!)

3 thoughts on “Wie het kleine niet eert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s