lief cadeau

Toen ik vorige week ziek in bed lag, ging man even naar de supermarkt voor brood en fruit. Eenmaal thuis had hij voor mij ook een cadeau gekocht. Helemaal verbaasd vroeg ik hem wat heb je dan mee genomen? Hij gaf me een boodschappen tas en zei kijk maar. De tas was gevuld met doosjes thee. Dat kun je wel goed gebruiken zei hij. Voorlopig hoef ik geen thee meer te kopen want hij nam maar liefst 14 doosjes mee. Wel melde hij er nog even bij. Dat heb ik betaald met mijn zakgeld dus het is een echt cadeau. En wat vind ik dit soort cadeaus toch lief! Het gebaar en het feit dat hij op deze manier laat merken dat hij aan mij denkt. Super!

Krijgen jullie ook wel eens een lief cadeau?

2 thoughts on “lief cadeau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s