Update schulden

Al weken keken we er naar uit! Het vakantiegeld van manlief.
Gister was het dan eindelijk zover het vakantiegeld was gestort. Heel erg lang hebben we het niet in bezit gehad. Zo snel als maar kon hebben we de schuld afgelost bij de familie. Daar kan dus een streep door heen. Wat nu nog open staat is de restschuld. ( en hypotheek).

De restschuld was in december 2014 20.000 euro. Door de maandelijkse (vaste) aflossingen is deze inmiddels al iets aan het zakken. Wat er nu nog precies open staat weten we niet doordat er in de aflossing ook een stukje rente zit. We hebben de geldverstrekker inmiddels al 3x om een overzicht gevraagd, tot op heden hebben we nog niets ontvangen heel vervelend! Mede omdat we binnenkort een extra aflossing willen gaan doen.( Zodra het belastinggeld ontvangen is). Daar hebben we het overzicht bij nodig. De geldverstrekker gaf ons namelijk aan dat we op het overzicht de juiste gegevens terug kunnen vinden. Daar volgende week nog maar een keer achter aan bellen.

Manlief heeft inmiddels ook zijn bonus ontvangen. Hij had bij mij aangegeven dat hij dat graag zelf wilde besteede omdat hij nog een aantal dingen op zijn verlanglijst had staan. Vandaag werd ik dan ook super verrast toen hij voor mij een cadeau had. Ik zei hem dat ik helemaal geen cadeau nodig heb. Dat ik alles al heb en ook niets kan bedenken wat ik nodig zou kunnen hebben ook niet in zijn ogen. Nou maak nou maar open zei hij! Ik weet zeker dat je er blij mee bent. In het pakje zat een iPad. Een gloednieuwe super snelle ipad. Veelste gek natuurlijk! Hij had zijn hele bonus opgemaakt aan een iPad voor mij. ( die niet eens op mijn lijstje stond) ja ik had een oude ipad, en mopperde zo af en toe dat het scherm stuk was, zo stuk dat ik regelmatig een snee in mijn vinger had omdat het best wel scherp was. Dat de iPad zijn beste tijd wel had gehad, dat dingen laden uuuuuuren duurde en filmpjes kijken niet meer ging. Maar toch stond een nieuwe nog niet op mijn lijstje. De restschuld aflossen vind ik prio nummer 1. Het cadeau voelt dan ook een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik er echt super super blij mee. Want wat is hij snel zeg en wat werkt het fijn! Zelfs dit berichtje kan ik er zonder problemen mee schrijven. Aan de andere kant is het heel veel geld wat ook afgelost had kunnen worden. Genoeg gezeurd nu, want manlief mocht het helemaal zelf besteden. En de schat verraste mij! Dus ga ik nu genieten van mijn ultra snelle en super luxe cadeau!

6 thoughts on “Update schulden

  1. Dat is een erg mooie verrassing. Geniet ervan en niet denken aan wat kon. Als je man het voor zichzelf had uitgegeven was het ook weg geweest. Ik vind het erg lief van je man. Heel veel plezier ermee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s