update schuld

Het is al weer een tijd geleden dat ik een update heb gegeven van onze schulden. Nu moet ik eerlijk bekennen dat we sinds de vorige aflossing niets extra’s hebben afgelost. Toch hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt! De restschuld is namelijk onder de 14.000 euro gezakt. Om precies te zijn staat er nu nog een bedrag open van 13 865 euro.

Omdat we dit jaar nog flink aan het klussen zijn in huis zullen we waarschijnlijk ook niets extra’s meer inleggen. We hopen dat eind dit jaar de boven verdieping af is. Dat zou betekenen dat we volgend jaar meer ruimte overhouden in ons financieel plaatje om weer extra af te lossen. Misschien een beetje te ambitieus maar toch gaan we proberen om in 2016 de gehele schuld weg te poetsen.

Hoe we dat precies gaan doen dat weet ik nog niet. Wel heb ik al meerdere excelletjes vol gezet met cijfertjes. Alle uitgaves zullen weer goed moeten worden bekeken en beoordeeld. Zijn onze budgetten die we hebben nog passend? Blijven we overal prima binnen budget en kan het dus aangescherpt worden? Of moet het budget vergroot worden omdat we regelmatig over budget gaan? Zijn onze vaste lasten allemaal nog wel nodig? Kunnen er verzekeringen worden aangepast? kortom de komende tijd zal er een frisse wind door de administratie gaan.

2 thoughts on “update schuld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s