Terug gevonden motivatie

Op het moment dat je eenmaal weer een doel voor ogen hebt, ook al is het pas voor volgend jaar gaan er allerlei radartjes werken. Tenminste bij mij werkt dat zo. Dus toen ik het berichtje schreef over onze schulden update en ons plan om volgend jaar de restschuld geheel af te lossen begon het radarwerk bij mij weer te draaien op volle toeren.

Wat kan ik nu al doen om snel wat extra te verdienen? Dingen verkopen via marktplaats was het eerste wat bij mij op kwam. Dus langzaam maar zeker kwam er een duidelijk plan opborrelen.
Mede doordat we nog de nodige spullen hebben liggen waarvan ik weet dat we ze niet meer gebruiken, dat ze weg kunnen maar de motivatie om het daadwerkelijk te fotograferen en online aan te bieden ontbrak. En die motivatie vond ik terug.

Zo vonden er afgelopen week 2 baby dekbedjes een weg naar een nieuwe eigenaar. Verkochten we de combi kinderwagen compleet met alle accessoires en dingen die wij handig vonden om te gebruiken in combinatie met de maxi cosi en kinderwagen denk aan dekentjes, voetenzak, parasol, bandenpompje en dergelijke. De gene waar we de kinderwagen aan verkochten lieten doorschemeren dat ze een lijst hadden met spullen die ze nog graag wilde aan schaffen na wat door vragen somde ze wat artikelen op van de lijst en konden we ze ook blij maken met de luieremmer die ik nog niet op marktplaats aangeboden had. Ook verliet een autostoel ons huis waar de jongens inmiddels niet meer inpassen en een stapel met kleding mocht ik afgeven op het postkantoor. En zo vulde het marktplaatsverkoop potje langzaam maar zeker en werd ons huis weer wat leger. Nou ja wat leger, heel wat leger! Want wat neemt zo’n kinderwagen dan stiekem toch een hoop ruimte in.

En wat ben ik blij dat ik de motivatie terug gevonden heb om de spulletjes online aan te bieden. Nu nog proberen om het vast te houden! Verkopen jullie graag via marktplaats?

Dit bericht was geplaatst op 13 september 2015. Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties

4 thoughts on “Terug gevonden motivatie

  1. Dat is heel herkenbaar. Op de kinderwagen werden eerst ook hele lage biedingen gedaan.10, 15, 16,18 euro. Later heb ik een bodem prijs ingesteld en kreeg ik een persoonlijk mailtje met een bod iets lager dat heb ik geaccepteerd. De volgende dag werd de wagen al opgehaald! Voor de kleine dingen vind ik het ook best lastig. Er gaat soms best veel geregel aan vooraf voor soms hele kleine bedragen. Dan houd ik maar voor ogen dat vele kleintjes samen ook een grote maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s