Inloopkast

Omdat manlief langzaam aan de grootste klussen op de slaapkamer heeft afgerond werd het tijd dat onze inloopkast zijn functie van kleding kast weer terug zou krijgen. Maar omdat te realiseren stond er voor mij de leuke taak op de planning van het opruimen van die kast. Van het gegeven inloopkast was niet veel meer over want ruimte om er in te lopen was er zeker niet meer.

De over volle inloopkast

Klus materiaal en gereedschap

Er stonden heel wat bakken met troepjes. stukje laminaat met een toefje kit, gebruikte doekjes, lege verpakkingen,schroevendraaiers, diverse soorten tape en noem maar op.
Alles liet ik door mijn handen gaan en zocht ik uit. Al het gereedschap bij elkaar en de klusmaterialen per soort gesorteerd, tape bij tape, kwasten en dergelijke bij de schilderspullen, schroefjes bij schroefjes enz. de troepjes in een vuilniszak. Ik ben er de hele zaterdag zoet mee geweest. Behalve alles uitzoeken heb ik het ook schoongemaakt. Niet alleen de kast maar ook het gereedschap. Daarna was het tijd voor het leukste deel, de kast weer indelen. En zie hier onder het resultaat.
 
Voorraad verzorgingsproducten

ο»Ώ
De bak met onze voorraad verzorgingsproducten zocht ik uit. Na het herindelen paste alles er weer prima in. Voorlopig hoeven we niets aan te schaffen. Zoals je ziet zijn we wel erg enthousiast geweest met de inkopen doen.
 
 
 
 
En hup in een hand omdraai lag onze kleding in de kast. Mocht je, je afvragen of dit al onze kleding is, dat is het. Nou ja niet helemaal waar, want we hebben beide ook nog een winterjas die niet op de foto staat en een vest, en zelf bezit ik nog een spijkerjasje. Aan schoeisel bezit ik een paar bruine en een paar rode laarzen en slippers en manlief een paar sneakers en slippers. Och ja, we hadden natuurlijk ook kleding aan toen ik deze foto maakte. Dus toen ik alles op zijn plek had liggen  vond ik de kast nog wel erg leeg. Daarom besloot ik om ook onze handdoeken en beddengoed nog in de kast te plaatsen.
 
 
 
Elke keer dat ik de kast open doe geniet ik er van. Heerlijk opgeruimd. Kortom een inloopkast zoals een inloopkast bedoelt is en dus geen halve schuur.
ο»Ώ

6 thoughts on “Inloopkast

  1. Wat is je inloopkast mooi geworden, echt prachtig! En zo schoon en fris en ruimtelijk, oooo, dat waardeer je extra na een verbouwing… Je foto met kitspuit en zo is momenteel meer mijn werkelijkheid, maar… ik hou het eindresultaat van jouw inloopkast voor ogen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s