mis calculatie

Vorige keer schreef ik al dat wij een bedrag van 300 tot 350 euro terug verwachten van onze energie leverancier. In de berekening die wij hadden gemaakt is iets mis gegaan. Inmiddels hebben wij bericht ontvangen van de energie leverancier met het exacte terug te ontvangen bedrag.

Toen ik het bedrag de eerste keer zag dacht ik, dit kan niet. In de gauwigheid dacht ik gezien te hebben dat we een bedrag terug moesten betalen in plaats van ontvangen. Nadat ik het nogmaals door las bleek dat we maar liefst 520 euro terug krijgen. Eind deze maand kunnen we dit bedrag op onze rekening verwachten. Zelf zou ik het liefst dit bedrag aflossen op onze restschuld, toch een mooi begin was mijn idee. Helaas denkt manlief er anders over.

Eerst maar afwachten tot we het bedrag daadwerkelijk op de rekening hebben staan.

8 thoughts on “mis calculatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s