Suiker

Als of het nog niet lastig genoeg was met alles wat ik niet meer mocht eten, voeg ik zelf nu iets aan het lijstje toe, toegevoegde suikers. Niet omdat ik het niet meer mag eten maar omdat ik het simpel weg niet meer wil eten.

Hiermee hoop ik te bereiken dat ik minder moe ben. OW wat een Heerlijk idee, ja dromen mag toch? Het is in iedergeval het proberen waard. En laten we eerlijk wezen al die suikers zijn helemaal niet goed voor je. En heel stiekem hoop ik dat hierdoor die laatste 5 kilo die te veel aan mij plakt langzaam maar zeker verdwijnt.

Gister was de eerste dag dat ik geen toegevoegde suikers heb gegeten en ik moet zeggen dat het redelijk gaat. Ik had verwacht dat ik ontzettende hoofdpijn zou krijgen en me slap zou voelen tot nu toe valt dat dus mee, even afkloppen hoor! Wat niet is kan nog komen natuurlijk. Verder merk ik wel dat mijn lichaam de hele dag om eten schreeuwt, dat zullen de suikers wel zijn.

Voor nu ga ik mijn best doen op deze nieuwe ingeslagen weg. En ben ik heel erg benieuwd wat de volgende afslag mij zal brengen.

9 thoughts on “Suiker

  1. Ik vind het knap ėn en hele uitdaging om helemaal te stoppen met toegevoegde suikers. Het zit echt in zoveel producten. Ik probeer minder suiker te gebruiken; zo ben ik gestopt met suiker in de koffie. Maar het zou beter kunnen 🙂

    Like

  2. ik heb een paar maanden suiker vrij gegeten. Best moeilijk want het zit echt overal in.Ik kreeg de dip na een dag of 4. Nu eet ik wel weer wat suiker maar alleen als ik het zelf toevoeg. in mijn eigengemaakte brood zit geen suiker, maar in mijn cake wel….in mijn eigengemaakte toetjes ook. Maar het is goed zo…Afvallen hoef ik niet. 56 kilo met 1.67 lang.

    Like

  3. Geen suiker meer in de koffie scheelt een berg in een jaar ;-)Het is inderdaad een hele uitdaging! Zo kon ik het nog niet helemaal vermijden, kwam ik er te laat achter dat er suiker zit in voor gekruide krieltjes, at ik een glutenvrij pita broodje uit de vriezer. zo zonde om weg te gooien. En at ik de(aangebroken) pot augurken leeg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s