Afscheid

Gister namen we Afscheid. Afscheid van de peuterspeelzaal. Jongste zoontje vierde alvast zijn verjaardag want volgende week mag hij wennen op de basisschool.

Hoewel we er erg naar toe geleefd hebben en zoontje er ook echt aan toe is om naar school te gaan is het wel even slikken. Onze kleine man word groot! We sluiten weer een stukje/ fase af.

Samen met zijn juf pinkte ik een traantje weg. Ze gaf aan dat ze jongste onwijs gaat missen.  Altijd in voor een grapje en echt een gezelligheids mens. Ze vond het ook fijn dat wij zulke betrokken ouders zijn. Dat vond ik erg leuk om te horen.

Zoontje mocht natuurlijk ook trakteren. Dit keer kozen wij voor knijpfruit. Om het knijpfruitje maakte wij een hoesje met de tekst ik knijp er tussen uit en natuurlijk mocht een plaatje van zijn grote held Jake niet ontbreken.

Het moeilijkste voor zoontje was dag zeggen tegen zijn vriendje. Een vriendje waar hij altijd mee speelde en waar hij het goed mee kon vinden. Helaas gaat dit vriendje binnenkort ook verhuizen en zal dus niet op de zelfde basisschool komen als zoontje. Ze gaven elkaar een dikke knuffel en zeiden tot ziens!

3 thoughts on “Afscheid

  1. Wat een leuk idee voor een traktatie Γ¨n gezond. Elke mijlpaal is even slikkende, maar horen er ook bij. Lekker vooruit kijken. Als ik zo uit je verhaal hoor is je zoontje een sociaal kindje en zal dus beslist weer snel vriendjes maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s