Extra mini vakantie

Zo graag wilde onze jongste naar school maar o zo ziek was hij afgelopen week. Daardoor is hij slechts een paar keer naar school geweest. Al snel volgde ook oudste zoon en hielden we een soort van mini vakantie op de bank. De jongens sliepen uren en keken vele films. Wat moeten we ook zonder net flix? We dronken liters thee en de kinderen knapte binnen een paar dagen weer op maar nu, helaas. Val ik in de prijzen. koortsig, een zere keel en ontstoken ogen. Vooral de ontstoken ogen zijn geen pretje, het zicht is wazig en mijn ogen voelen super branderig. Om nog maar te zwijgen van de constante stroom pus wat er uit drupt.

Het heeft ook zo zijn voordelen, nou ja volgens manlief dan. Want hij vind het aangenaam rustig nu mijn stem ook even op vakantie is.

2 thoughts on “Extra mini vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s