zonnestraaltjes

Voor mijn verjaardag enkele weken geleden kreeg ik een nieuw boek. Ik vind het heerlijk om te lezen maar met kinderen om me heen kon ik me niet voldoende concentreren. Nu ze beide op school zitten geeft dat mij de mogelijkheid om weer te lezen.

Wat is er nou fijner om heerlijk in het voorjaars zonnetje in de tuin te zitten met een kopje koffie en een boek. En daar zat ik vandaag dus ( bijna) de hele dag. Heerlijk zonnestraaltjes te vangen. Terwijl manlief druk aan het knutselen was aan de auto. De nieuwe remschijven en blokken zijn gemonteerd en dus kunnen we weer veilig op weg.

Hebben jullie vandaag ook zo genoten van het voorjaarszonnetje?

8 thoughts on “zonnestraaltjes

  1. Heerlijk toch? Heb vandaag gewerkt, maar lekker in de zon op de fiets naar huis en nog een ommetje met de hond gedaan. Morgen vrij, maar helaas, als de voorspelling klopt, zal het zonnetje zich dan niet laten zien. Jammer kan er altijd echt van genieten.

    Like

  2. Ik had voor mijn verjaardag een boek van Karin slaughter gekregen. Dit boek is erg gewelddadig en niet mijn gerne ik heb het boek dann ook weg gelegd jammer maar helaas. Wel las ik uit het boek, dagboek van en geisha van Arthur Golden een mooi verhaal over het leven van een geisha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s