Aflossen

Gisteren was mijn Wajong weer gestort dat betekent dat er weer afgelost kan worden. Dus vanmorgen stapte ik op de fiets om mijn bankrekening weer leeg te plukken. Hoewel het erg leeg leeg is nu, ben ik toch wel trots dat we nu weer 1000 euro kunnen aflossen en dat we nu dus nog een schuld open hebben staan van 1000 euro. Ik kijk er naar uit om ook dat laatste stukje helemaal af te kunnen lossen.

Direct na het plaatsen van mijn vorige bericht heb ik diverse dingen gefotografeerd en online gezet op marktplaats inmiddels staan er 14 advertenties online en heb ik nog een hoop spullen gevonden op zolder wat ook nog verkocht kan/ mag worden. Ik denk dat ik daar de komende dagen actief mee aan de slag ga want ik heb de smaak te pakken. Ik ben nog even aan het brainstormen of het haalbaar is om dit jaar ook wat te verkopen op de vrijmarkt. Vooral energie technisch. Ik zal wel zien hoe het loopt. Stiekem hoop ik dat tegen die tijd het meeste al verkocht is.

Inmiddels heb ik de eerste dingen al verkocht en daarmee totaal 30 euro verdient. Het geeft toch wel een heel goed gevoel dat ik mensen blij kan maken met onze spullen en daar dan een kleine vergoeding voor ontvang. Ik schrijf kleine aangezien ik 20 euro ontving voor onze babyfoon waar we zelf 119 euro voor betaald hebben. Stiekem kan ik daar dan wel een beetje van balen maar goed. Liever iemand blij maken dan dat het ligt stof te happen op zolder. Want dat is pas zonde.

 Wat zijn jullie ervaringen met spullen verkopen via marktplaats?

8 thoughts on “Aflossen

  1. Je krijgt er vaak idd niet heel veel meer voor, maar het is toch wat en je bent er ook meteen vanaf. Ik heb vandaag toevallig ook weer wat verkocht voor €27. Dat gaat mooi weer op de spaarrekening. Wat fijn trouwens dat jullie zo goed gaan met aflossen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s