Zomertijd is zeer voordelig

Dit jaar is voor ons de omschakeling naar zomertijd wel heel voordelig. Manlief heeft namelijk gewerkt vannacht. Hoewel hij een uur korter hoefde te werken word hij wel volledig uitbetaald. Sterker nog omdat het Pasen is krijgt hij zelfs over uren over dat niet gewerkte uur. Raar maar waar zo werkt dat blijkbaar in de ploegendienst.

Soms gebeurd het natuurlijk ook anders om. Met de omschakeling naar de wintertijd werk hij een uur langer maar word dat uur niet uitbetaald en tja dat is dan best balen.

Verder wil ik iedereen hele fijne paasdagen toe wensen. Stiekem vind ik 2e paasdag een soort cadeautje. De kinderen zijn een dag extra thuis. Dan kunnen we uitslapen. Nou ja dat zal er wel niet van komen aangezien de jongens hier altijd tussen 5 en 6 paraat staan maar het gaat om het idee. De ochtend lekker door brengen in pyjama. Dat geeft net een beetje dat extra relaxte gevoel. Verder doen wij niets geks, Geen paas eitjes zoeken, geen paas ontbijt met broodjes in de vorm van een haas of een roomboter lammetje en geen gourmet. Want dat is wat ons betreft helemaal niet nodig. Kijk en dat is dan nog eens zeer voordelig ook. Gezellig samen zijn met het gezin. Dat is waar het om draait bij ons.

Hoe vieren jullie de paasdagen?

3 thoughts on “Zomertijd is zeer voordelig

  1. Hier ook geen paashaasjes en paasversieringen. Wel een bos gele tulpen op tafel! En een paaskleed dat al 30 jaar hier wordt gebruikt. Op goede vrijdag en op paaszaterdagavond kerken. En een gewoon zondagsontbijt me t een eitje, de eerste verse bieslook uit de tuin en een lekker bramen,appel,sinaasappel sapje vers gemaakt.Vanavond gaan we grillen, maar dat doen we vaker op zondag en morgen haal ik min moeder op en gaan we naar mijn schoonzusje, die is jarig, en daarna komt mijn moeder hier eten. Gewoon een zondagsmaaltje. Aardappelen , vlees en groente .

    Like

  2. Vergeet ik nog jullie fijne dagen te wensen! En lekker dat korter werken dan langer betaald wordt. Had ik vroeger ook 'last' van toen ik nog nachtdiensten werkte. Maar ook andersom als je de klok om 3 uur terug moest draaien, pfffffffff wat duurde de nacht dan lang! Blij dat ik dat niet meer heb!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s