Lening afgelost

Met dank aan de kinderbijslag, een aantal marktplaats verkopen en door het plunderen van onze reserverings rekening hebben we de lening bij familie afgelost. Eind deze maand zal de reserveringsrekening weer worden aangevuld. Maar wat voelt het goed. Geen schulden meer bij familie.

Ook hadden we de spaarrekening van de kinderen leeg gehaald en die moet dus nog verder aangevuld worden. Dit is het laatste stukje wat we nog over hebben van de restschuld. We hebben besloten dat we daar iets minder vaart achter zullen zetten dan we oorspronkelijk van plan waren. De kinderspaarrekeningen zijn immers bedoelt om hun studie te bekostigen en gelukkig zal dat zo’n vaart niet lopen aangezien beide zoons nog kleuter zijn.

Onze prio voor nu is het opknappen van de gevel van ons huis zodat we weer schimmelvrij kunnen wonen, wel zo prettig. Daarna de buffer en de kinderspaarrekening weer aanvullen tot het gewenste niveau.

Ja vanaf nu gaan we de plus weer in. heerlijk!

14 thoughts on “Lening afgelost

  1. Hoi. Gister uitgebreide reactie gestuurd maar zie hem niet terug. Moet deze nog steeds goedgekeurd worden of niet ontvangen? Ging erom dat je op moet passen met het leven in een schimmelhuis. Erg slecht voor je gezondheid. Blijvende schade. Groetjes, Ingrid (SE)

    Like

  2. Hoi hoi, dankjewel voor je reactie. De andere reactie heb ik niet ontvangen. Alles word automatisch geplaatst. Inderdaad weten we dat schimmels schadelijk zijn. Daarom hebben wij gekozen om dit zo snel mogelijk aan te pakken en het boven aan ons prioriteitenlijstje te zetten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s