Waterverbruik jaarafschrift

We mochten de water meterstand weer door geven. Doordat we dit digitaal hebben gedaan kregen we al snel het jaaroverzicht in onze mailbox. Daarop konden we zien dat we maar liefst 90.000 liter water hebben gebruikt het afgelopen jaar!

Woow 90.000 liter water dat is heel veel! Hoewel het een fors verbruik is krijgen we toch nog iets terug. Wel geteld 2 hele euro’s. Ons maand bedrag gaat iets omlaag en komt komend jaar op 20 euro Per maand.

Ons verbruik is het afgelopen jaar dus behoorlijk omhoog gegaan in vergelijking met voorgaande jaren. Eerlijk moet ik bekennen dat ik er afgelopen jaar ook niet op gelet heb. We hebben geen grote water besparingen door gevoerd. Ik heb zo nu en dan een extra bad laten vol lopen, zomers het zwembad van de kinderen regelmatig ververst. Ik denk dat we op een punt zijn dat het goed is zo. Als gezin is dit een prima balans. We verspillen het water niet maar zijn er ook niet extreem zuinig meer mee.

Hoe was jullie verbruik afgelopen jaar?

4 thoughts on “Waterverbruik jaarafschrift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s