Foute boel

Deze keer een kort berichtje vanuit het ziekenhuis. 

Helaas gaat het niet zo lekker met me. De rechterkant van mn gezicht hangt en voelt verdoofd. Het lijkt wel op een verdoving van de tandarts.  Wat het precies is weten de artsen nog niet. Vanmiddag heb ik een hersenscan gehad en is er een vermoeden dat ik een hersenbloeding heb gehad. Toch kunnen ze dit nog niet met zekerheid zeggen en mag ik morgen voor een uitgebreider hersenonderzoek en scan. Ik vind het onwijs spannend en het maakt me onzeker. 
Hopelijk heb ik snel meer duidelijkheid. 

8 thoughts on “Foute boel

  1. Getsie wat een naar bericht.ik zal een kaarsje voor je branden.Heel veel STERKTE! Hoe lang heb je dat? Een tijd geleden kreeg ik dat Door een allergische Reactie. Gelukkig was het na 48 uur over.Ik hoop van harte dat het allemaal meevalt.Warme groet,Marie.

    Like

  2. Getsie wat een naar bericht.ik zal een kaarsje voor je branden.Heel veel STERKTE! Hoe lang heb je dat? Een tijd geleden kreeg ik dat Door een allergische Reactie. Gelukkig was het na 48 uur over.Ik hoop van harte dat het allemaal meevalt.Warme groet,Marie.

    Like

  3. Ach lieverd, war vreselijk! Hopelijk krijg je snel uitsluitsel. Mochten de artsen het niet weten, vraag dan of het Bell syndroom kan zijn, dat is een gezichtsverlamming van een kant van het gezicht (medisch niet ernstig, wel heel vervelend). Heel veel sterkte en nog veel meer succes morgen! Ik duim voor je!!! Hou je taai!!! 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s