Weer thuis

Joepie ik ben weer thuis!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties die ik kreeg op mijn vorige bericht! Dus bij deze: Bedankt allemaal!

Gister mocht ik door de mri scan heen om te kijken of ze iets konden vinden in mijn hersenen. Gelukkig zag alles er goed uit. Geen bloedingen of tumoren. Dus mocht ik weer stoppen met de medicatie, fijn! Ook de bloeduitslagen waren in orde, geen ziekte van Lyme, ms, als of Bell. Maar waar komt dan de verlamming vandaan in mijn gezicht en van mijn rechterarm? De artsen kwamen met de diagnose hemiplegische migraine. Een hele hevige vorm van migraine waarbij er dus een halfzijdige verlamming optreed. Een aanval kan enkele minuten duren tot enkele dagen. Ik mocht me zelf gelukkig prijzen met een aanval van bijna 3 dagen. Ik ben hele dele kwijt. Kan me het allemaal niet meer herinneren. Mijn geheugen en concentratie zijn op het moment belabberd. Ik voel me compleet uitgeput. Ik slaap dan ook erg veel, gelukkig wel weer in mijn eigen bed!
Het is fijn om weer thuis te zijn.

12 thoughts on “Weer thuis

 1. Welkom thuis! Maar, begrijp ik het nu goed dat de halfzijdige verlamming op (korte) termijn vanzelf weer weg gaat? Ik zou zeggen: houdt het scherp in de gaten. En als het langer duurt, meteen aan de bel trekken…

  Like

 2. Gelukkig, wat een opluchting! Het kan inderdaad dat een verlamming vanzelf weer weg gaat, dat is met Bell ook het gevaL… Wel heel heftig zeg! Dus… doe voor al jezelf een lol, laat internet voor wat het is en duik onmiddellijk je nest in!!! N.B. Ik heb zelf Bell gehad en moest toen met kilozakken medicijnen echt mijn bed in en rust nemen. Rust is altijd goed. Je man en kinderen redden zich best! Heel veel beterschap! xxx

  Like

 3. wat heerlijk dat het niet iets heel ernstigs is. Maar het lijkt me heel naar om zoiets mee te maken. kan dat zo maar weer beginnen? Lekker rustig aan doen nu! Goed aan jezelf denken!Beterschap en sterkte!

  Like

 4. Ohh, wat fijn dat het allemaal meevalt. Het klonk echt niet goed. Hopelijk kunnen ze je helpen met de migraine. Echt fijn dat je weer thuis bent. Doe lekker rustig aan en knap goed op. Van harte beterschap gewenst.

  Like

 5. Ja dat klopt. Het trekt vanzelf weer bij. Inmiddels is dat ook al het geval alleen mijn kracht is nog niet helemaal terug. Per aanval is het helaas niet te voorspellen hoe lang het duurt. Er zijn mensen waarbij de aanvallen enkele minuten duren en dat het daarna ook gelijk weer bij trekt. Bij andere duren deze aanvallen enkele uren. Bij mij nu helaas dagen.

  Like

 6. Rust is heel belangrijk. Vandaag komt mijn moeder mijn huis soppen heel lief! Na school neemt ze de kinderen mee voor een weekendje logeren. Manlief mag namelijk de nachtdienst in. Zo kan ik mijn rust goed pakken die nodig is.

  Like

 7. Het is inderdaad heel naar en heel erg schrikken. Het komt in aanvallen net als de andere vormen van migraine. Hoe ouder je word hoe vaker een aanval komt. Dat is het vooruitzicht wat de arts me voorspiegelde.

  Like

 8. Ik vind het super fijn om weer thuis te zijn, en zal heel veel rusten. Dat is het belangrijkste voor het herstel. Jammer genoeg is er voor deze vorm van migraine ( nog) geen medicatie die werkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s