Overstappen energiemaatschappij

Voor het eerst gaan we de gok wagen. We stappen over van energiemaatschappij. Al vanaf 2008 zijn we bij onze huidige maatschappij met volle tevredenheid en tot nu toe bleek het voor ons ook altijd de goedkoopste optie te zijn. Tot nu toe dus.

Eerder deze week stond er savonds een verkoper aan de deur. Hoewel we normaal al snel roepen geen interesse omdat de tarieven hoger liggen. Noemde hij nu bedragen voor stroom en gas en vastrecht wat lager is dan ons huidige maatschappij. Wij Vroegen de exacte bedragen op een papiertje en zijn telefoonnummer. We wilde er nog even over na denken en na rekenen. Dat was geen probleem. Hij zou de hele avond nog in de wijk zijn en ons te woord staan voor vragen ed.

Manlief kroop achter de laptop en voerde de gegevens in zijn excelletje in. Daar kon hij gelijk zien dat het met ons verbruik 7 euro in de maand scheelt. Door over te stappen besparen we 84 euro per jaar op onze energie rekening. Dus besloten wij om de verkoper op te bellen om alles in orde te maken. Een paar minuten later stond hij voor de deur en regelde het formulier werk voor ons. Toen vroeg hij ons welke bonus we willen ontvangen. We kregen de keus uit 100 euro of een gebruiksmanager ( TOON). Manlief ziet al tijden die toon wel zitten en koos daarvoor. Nu is het afwachten op de daadwerkelijke overstap. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat verlopen. Als de overstap heeft plaats gevonden kunnen we een afspraak maken voor het laten installeren van de toon.
Ook daar ben ik erg nieuwsgierig naar. Krijgen wij daardoor inderdaad meer inzicht?

Is er toevallig iemand die mee leest en al in het bezit is van een toon? Hoe bevalt het apparaat? Stappen jullie wel eens over van energie maatschappij? Hoe is de overstap dan verlopen?

3 thoughts on “Overstappen energiemaatschappij

  1. Oei, je had beter online kunnen kijken en niet asn de deur afsluiten. Je kunt dan uitrekenen of je voordeliger uit bent en krijgt vaak nog een bonus op de koop toe. Veel meer besparen dan aan de deur waar je uiteindelijk ook de verkoper betaald…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s