Feest

Vandaag vieren we feest, manlief is namelijk gister 30 jaar geworden.

Heel even dacht hij de dans te kunnen ontspringen maar toch word zijn verjaardag gevierd. Want 30 is geen leeftijd die je mag overslaan. (vind ik). Dus hangen er slingers en ballonnen en staat er voor familie en vrienden koffie en gebak klaar.

Elkaar cadeaus geven hebben wij al een aantal jaar afgeschaft. Dat doen we alleen nog voor de kinderen als ze jarig zijn.

Toch kon ik het niet laten om niets te geven en heb ik kaartjes besteld voor de musical. We gaan in augustus een dagje met zijn twee naar Scheveningen voor de voorstelling. Ik heb gekozen voor een middagvoorstelling dan kunnen we daarna beslissen of we er nog een restaurant bezoekje aan plakken of naar huis gaan. Dit is afhankelijk van hoe ik mij op dat moment voel.

Ik wil manlief via deze weg nog van harte feliciteren en een hele fijne dag wensen!

6 thoughts on “Feest

  1. Wow 30 kan je inderdaad niet aan je voorbij laten gaan. Ben zelf vorig jaar 30 geworden en hoewel ik er nooit van houd heb ik een groot feest gegeven waar vrienden ook nog een hoop dingen (Die ik niet wist) geregeld hadden. Erg leuk! En dagje theater in het verschiet is ook erg leuk 🙂 Veel plezier alvast!

    Like

  2. Dankjewel! Wat leuk dat vrienden dingen voor jou hadden geregeld! Zelf hou ik ook niet zo van in het middelpunt staan of grote feestjes ik ben stiekem erg blij dat jongste zoontje een dag na mij jarig is, en daardoor de aandacht altijd naar hem gaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s