Leuke post

animorphia, Kerby Rosanes

Op de dag dat ik thuis kwam uit het ziekenhuis lag er een pakketje voor mij klaar.
Super blij was ik toen ik het openmaakte en zag dat het, het kleurboek was wat manlief voor mij besteld had. Al tijde wilde ik dat boek heel graag hebben. Wel een bepaalde druk bij een bepaalde drukkerij vandaan ivm met het type/ kwaliteit van het papier.

Wolfje voor wolfje

Manlief bestelde het boek via e bay en toen begon het wachten. Ruim 3 weken later viel het boek op de mat. De eerste paar keer bleef ik er maar door heen bladeren want met welke plaat zou ik beginnen. De eerste week werd dat sowieso niets aangezien mijn concentratie heel slecht was. Maar ongeveer 2,5 week geleden durfde ik het aan. Ik koos een plaat uit en kleurde steeds korte periodes. Zo begon ik met slechts 5 minuten wat ik langzaam aan kon uit bouwen naar een half uur.mijn creatie

Ik vond het heel fijn dat mijn concentratie langzaam aan weer toenam. Ook merk ik dat ik door het kleuren heel rustig word. Ja, het is echt een hobby die bij me past. Nu mijn plaat af is, kan ik het niet laten om deze aan jullie te laten zien. Want ik ben daar stiekem best wel trots op.

5 thoughts on “Leuke post

  1. Dankjewel, ik gebruik Faber castell polychromos potloden. De zwarte achtergrond heb ik eerst met potlood gekleurd met daarover heen een laag zwarte marker op waterbasis, ik gebruikte daarvoor een tombow dual brush. Door eerst een laag potlood aan te brengen krijg je een egaal geheel en geen stift strepen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s