Zomervakantie

We zijn op de helft van de zomervakantie en dan is daar in ene het besef.

Ik slaap nog steeds onder een dekbed! Ik draag vaker een shirt met lange mouwen dan een t shirt. Ik heb nog geen 1x dit jaar een korte broek aan gehad. Ik pak er zeer regelmatig een vest bij en op de bank heb ik 9 van de 10 keer een plaid over me heen. Simpel weg omdat ik het koud heb.

Als ik terug denk aan de zomer vakanties van vroeger. Dan herinner ik vooral al die dagen dat ik niet kon slapen van de hitte. Dat ik verplicht tussen de middag naar binnen moest van mijn moeder. Dat ik uren aan het zwemmen was in het zwembadje in de tuin. Dat we fietstochtjes maakte en in de berm gingen picknicken. Dat we vooral heel veel buiten waren.

Kom maar door met die zomerse dagen want dit soort herinneringen gun ik mijn kinderen ook.

Hoewel ik een echt herfst mens ben vind ik het stiekem nu veel te vroeg voor het herfst gevoel. Laat mij nog maar een paar weken klagen over die vieze hitte zodat ik straks als het echt herfst is op en top kan genieten van mijn favoriete seizoen.

7 thoughts on “Zomervakantie

  1. Herkenbaar! De afgelopen drie weken,op drie regenachtige dagen na,prachtig zonnig en warm (20 graden) weer gehad. Elje dag in korte broek en tshirt. Allleen 's avonds soms een lange broek aan voor de frisse wind…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s