Op mijn wenken bediend

Ik had er veel eerder over moeten schrijven. Het herfstachtige weer. Want wat hadden we gister een prachtige zomerse dag! Ook vanmorgen werd ik helemaal blij toen ik de gordijnen open deed. Zo zonnig! Dus liet ik vanmorgen de hond uit zonder vest aan. Sterker nog, ik zit nu dit berichtje te typen in de tuin met een heerlijk kopje koffie erbij.

Vandaag heb ik best een drukke dag voor de boeg. De kapper voor manlief komt vanmiddag bij ons thuis knippen en na het avondeten gaan we richting de kapper voor de kinderen. Eigenlijk wil ik ook nog twee wasjes wegwerken. Ondanks dat ik dit weet en hier niets meer bij kan hebben, energie technisch wil ik graag iets met de jongens onder nemen. Het is zo mooi weer. Dus ik denk dat ik vandaag in huis de boel de boel maar laat en even op avontuur ga.

Wat we gaan doen is aan de kinderen. Misschien een rondje fietsen naar een speeltuin in een andere wijk. Of naar de grote speeltuin om de hoek waar een heerlijk terrasje is. Of toch liever een rondje door het park wandelen en naar de kinderboerderij. Tussen de middag een picknick in het park is ook nog een optie. Hmm ideeën genoeg.

Ik wens jullie allemaal een hele zonnigedag toe!

3 thoughts on “Op mijn wenken bediend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s