Tuin update

Al eerder schreef ik over onze nieuwe tuin. Over hoe blij wij er mee waren en hoe jammer we het vinden dat er nu in de tegels roestplekken ontstaan.

We legde ons probleem voor bij de stratenmaker en die gaf aan dat hij er voor ons achteraan zou gaan. Dus hij nam contact op met de leverancier en de fabriek van de tegels en stuurde ze beide foto´s toe. De foto´s waren voor de fabriek een reden om een vertegenwoordiger langs te sturen om bij ons te komen kijken naar de tegels.

De vertegenwoordiger bekeek de tegels en schoot een paar foto´s. Hij vertelde ons dat het een natuur product is en dat dit wel eens voor komt. Ja heel leuk dat dit wel eens voor komt maar wij hebben tegels gekocht zonder roestplekken en dit vinden wij echt niet mooi. Hij gaf aan dat hij het wel eens erger heeft gezien. Nou, meneer de vertegenwoordiger dat zou best kunnen dat u het erger heeft gezien maar daar schieten wij niets mee op. Ook wees manlief een aantal gescheurde tegels aan. Daarop antwoorde hij dat de stratenmaker ze vast had laten vallen of er mee had gegooid. Nee, de stratenmaker was juist heel voorzichtig te werk gegaan en had ze stuk voor stuk rustig neer gelegd. O maar dan heeft hij ze vast aan getrild met een trilplaat? Nee, daarvan is ook geen sprake want hij heeft alles met de hand gelegd. O ja heel vervelend voor u maar voor nu zie ik 1,2,3 geen oplossing. Laten we eerst eens afwachten hoe de plekken er over een paar maanden uit zien en hoe jullie er dan tegen aan kijken.

Voor nu hebben we afgesproken dat hij over 3 maanden weer contact met ons op neemt om te kijken hoe de plekken er uit zien. Dan komt hij nogmaals langs om het te beoordelen en hoe hij dit gaat oplossen. In het ergste geval moeten de tegels er uit en moet er een nieuwe partij gelegd worden. Waarop ik hem vroeg, wie gaat dat dan doen? Nou de stratenmaker was zijn antwoord. oké prima, maar wie betaald dan de stratenmaker? Ik neem aan dat de fabriek die kosten dan op zich neemt? Want ik zou het niet eerlijk vinden dat de stratenmaker die goed werk heeft geleverd nu de dupe is door een verkeerde partij tegels van u fabriek. Tja daar had ik blijkbaar een goed punt en bevestigde hij dat er in ons geval dan de stratenmaker zijn uurloon zou krijgen via de fabriek. Dit was duidelijk niet hun gewone manier van doen.

Nadat de vertegenwoordiger weer weg was nam manlief direct contact op met de stratenmaker. Hij gaf aan erg blij te zijn dat ik had opgenoemd dat hij betaald zou worden. De stratenmaker gaf ook aan dat wij echt niet akkoord moeten gaan met de tegels in deze staat en dat hij er voor zal zorgen dat we over 3 maanden een nieuwe partij tegels geleverd krijgen. Dat als de vertegenwoordiger geen contact met ons op neemt dat hij er zelf achteraan gaat. Wat ben ik blij met deze stratenmaker die staat voor de kwaliteit van zijn werk. Die er voor zijn klanten is. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Dit bericht was geplaatst op 30 september 2016. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

One thought on “Tuin update

  1. Pingback: Een dag vol… | Blogaanmnbeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s