Zorgverlof voorbij

Vanaf donderdag is manlief weer aan het werk. Zijn zorgverlof is voorbij en dat is erg wennen. Niet meer gezellig samen een kop koffie drinken in de ochtend als de jongens op school zijn. Alhoewel hij het wel voor mij klaar zet. Met een druk op de knop heb ik dan een heerlijke verse pot met koffie s morgens. Zo lief!

Omdat ik nog steeds niet mag tillen of zware huishoudelijke taken mag doen zoals stofzuigen is het best lastig. Dan zie ik de stapel was liggen en wil ik heel erg graag een machine aanzetten, dan moet ik toch echt wachten tot manlief weer thuis is om de wasmand naar zolder te sjouwen. Boodschappen doen is net zo iets. Dat is hard nodig maar fietsen mag ik nog niet. Dus ben ik afhankelijk van wanneer manlief tijd heeft om mee te gaan. nou ja het is niet anders. Het maakt me wel creatief om restjes op te maken. Zo aten we deze week een heerlijke bloemkoolsoep van restjes aardappel en bloemkool.

Het herstel gaat erg goed. De pijn in mijn bekken is weg en dat is super fijn. De jongens uit school halen zonder mezelf bij elke stap te verbijten is een hele verlichting! Wel heb ik last van spierpijn maar dat vind ik ergens wel logisch. Mijn spieren waren de afgelopen tijd voornamelijk in rust. De hechtingen heb ik laten verwijderen en de wondjes zien er goed uit. Inmiddels heb ik ook het goede bericht mogen ontvangen dat de cyste goedaardig was. Al met al mag ik dus zeker niet klagen. Toch kijk ik er naar uit dat ik het zal weer kan en mag doen.

2 thoughts on “Zorgverlof voorbij

 1. Je man heeft je goed verzorgd las ik al wel, fijn hoor 🙂
  Voor nu zal het idd lastig zijn dan, als je nog weinig mag doen zelf.
  Gelukkig dat het goedaardig was, dat zal een opluchting zijn!

  Like

 2. Wat heerlijk dat het goed gaat met je!
  Ongeduldig word je he van het rustig aan doen, dat kan ik me ook herinneren van mijn ingreep toen. Nog even doorbijten…..
  Warme groet, Marie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s