Kussens

Tja daar stond ik dan met mijn goede voornemen in de ik ea. Oog in oog met die perfecte kussens. De kleuren die precies goed passen bij het schilderij boven de bank. Maar hebben we het echt nodig nee? Maar ze zijn wel erg mooi! JA, en ze passen zo goed. Het staat zo gezellig. De herfst is begonnen dus hangen we graag  s’avonds op de bank. Samen een filmpje kijken of boek lezen. Een kopje thee erbij en dan heerlijk weg gezakt in die o zo leuke kussens onder een lekker warm dekentje. Ik zag het helemaal voor me en voor ik het wist lagen ze in mijn winkelwagentje. Tezamen met de hoeslakens voor jongste waar we oorspronkelijk voor naar de ik ea reden.

Voor ik het wist belande er van alles in het karretje en mochten we een flink bedrag afrekenen bij de kassa. Nou ja flink, het viel best mee. Maar flink is het wel als je eigenlijk alleen van plan bent om hoeslakens te kopen. Dus echt, morgen ga ik opnieuw op zoek naar dat consuminderpad beloofd!

2 thoughts on “Kussens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s