Verjaardagsperikelen

Het is al weer een ruime week terug dat onze oudste zoon verjaarde. Hij is 6 geworden.

Al eerder schreef ik dat we hem een fiets voor zijn verjaardag cadeau zouden geven. Nu hadden wij het idee dat dit echt het cadeau van de dag zou zijn. Dat als er iemand aan hem zou vragen’ wat heb je voor je verjaardag gekregen?’ dat hij zou antwoorden met een fiets van papa en mama. Maar dat is dus niet het geval. Meneer verteld iedereen heel trots dat hij snelbinders heeft gehad van zijn broertje.

Blijkbaar hebben de snelbinders veel meer indruk gemaakt. Zelfs nadat zijn juf meerdere keren had gevraagd heb je dan alleen snelbinders gehad? Antwoorde hij met ja. De fiets was hij helemaal vergeten. Pas toen ik zoontje vroeg waar zitten de snelbinders dan op? Oja, op mijn nieuwe fiets! Dus je hebt ook een nieuwe fiets gekregen? Vroeg zijn juf. Ja maar die snelbinders, daar kan ik knuffels onder doen en dat is heel handig… die snelbinders zijn dus een schot in de roos. (even voor de beeld vorming, zoontje speelt nooooooooit met knuffels).

Dit heeft ons maar weer eens flink met de neus op de feiten gedrukt. Het hoeft niet altijd iets groots en duurs te zijn. Het zijn de kleine dingen die het doen… Toch een fijne reminder met de aankomende feestdagen.

Wat is het leukste cadeau wat jezelf ooit hebt gekregen voor je verjaardag als kind zijnde?

2 thoughts on “Verjaardagsperikelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s