Spannende dag

Vandaag was het een hele spannende dag voor ons. Vanmorgen toen ik samen met manlief een kop koffie dronk bekroop mij opeens een vreemd gevoel. Ik zei tegen manlief ‘volgens mij is het begonnen’. Bel eens je broer op. Zo gezegd zo gedaan, manlief belde zijn broer en vroeg hoe het ervoor stond. Die melde dat alles nog rustig was bij schoonzusje en de kleine er nog geen zin in had om geboren te worden. Zo jammer want ze was inmiddels al de 41 weken voorbij. Toch klopte er iets niet,want mijn gevoel zei heel duidelijk dat het wel begonnen was. Nog geen half uur later kreeg ik van schoonzusje een foto toegestuurd waarop ze de ravage liet zien van de gebroken vliezen. Zie je nou wel! Mijn gevoel had het goed het was inderdaad begonnen. Toen begon het wachten op berichtjes.

Helaas kregen we al snel een berichtje dat de kleine in het vruchtwater had gepoept en dat ze onderweg was naar het ziekenhuis. Om half 2 kreeg ik een berichtje dat ze al 5 cm ontsluiting had en om 15.12 was mijn neefje geboren. Al snel volgde er een foto.Wauw! Een prachtig mooi klein mensje.

Ondanks dat het allemaal heel snel ging vond ik het (stiekem) lang duren. Het feit dat hij in het vruchtwater gepoept had maakte het erg spannend de grote vraag was natuurlijk of het goed zou gaan met de kleine. Gelukkig kan ik melden dat het goed gaat met beide. Deze ongeduldige tante kon niet wachten om de kleine te bewonderen. Dus ben ik samen met mijn schoonouders en de jongens vanavond naar het ziekenhuis geweest om even de kleine man te bewonderen. Wat is dat toch onvoorstelbaar mooi zo klein, teer nieuw leventje…

7 thoughts on “Spannende dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s