Sinterklaascadeau

Voor oudste zoontje was ik nog opzoek naar een cadeau voor pakjesavond. Voor beide jongens had ik al iets gekocht om mee te spelen. Jongste krijgt een doos playmobil en oudste een doos knex. Ik kocht voor beide een pak viltstiften omdat ze gek zijn op tekenen en kleuren. Voor jongste zoontje kocht ik een beeldje van paw patrol wat hij zelf kan schilderen maar voor oudste wist ik niets. Hij is net jarig geweest en had toen al bijna niets op zijn lijstje staan. De dingen die hij wist te verzinnen heeft hij inderdaad gekregen, namelijk een dam en schaakbord, knex en LEGO.

Voor het mooie heeft zoontje eigenlijk een trui of  een vest te kort. Met de dagen die steeds kouder worden is het toch wel fijn om in ieder geval een tweede exemplaar te hebben. Hij heeft namelijk op dit moment maar 1 warme trui en 1 vest in de kast liggen. Zitten die beide in de was, heeft hij dus geen extra laagje om aan te trekken. Dus ik besloot om een kijkje te nemen op de site van een bekende winkelketen. Ik scrolde wat in de webshop en zag al snel het ultieme sinterklaascadeau. Namelijk een heerlijk warme trui met een grote Pikachu erop. Zoontje is op het moment helemaal gek op alles wat met Pokemon te maken heeft. Ik vermoed dan ook dat deze trui een schot in de roos is. Nu hopen dat de postbode het pakje op tijd bezorgd.

Hebben jullie alle cadeaus al in huis voor pakjesavond?

 

4 thoughts on “Sinterklaascadeau

    • Hahaha een winkelverbod. Zie je anders zoveel leuke dingen? Ik heb namelijk het probleem dat ik echt niet weet wat we moeten kopen. Dus in de winkel zie je mij niet zo snel.

      Like

  1. Nee, nog lang niet. Het grootste gedeelte kopen wij online, en voor het overige gedeelte moeten wij nog op pad. Mijn vrouw en zoon hebben gisteren de eerste cadeautjes ingeslagen, voor het Sintfeest in de klas van onze zoon. De rest volgt deze of uiterlijk volgende week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s