Slapend film kijken

Een slecht slapend kind heeft zeker zijn weerslag op je relatie. De avonden die je samen hebt worden steeds korter. Want hoe eerder je slaapt hoe meer kans je hebt om nog wat uurtjes slaap te pakken. Hoe langer de situatie duurt hoe vermoeider je samen bent en voor je het weet lig je elke avond kort nadat de kinderen ingestopt zijn zelf ook onder de wol.

In plaats van samen een bezoekje aan de bioscoop te brengen blijf ik liever thuis om een filmpje te kijken. Want het vorige bioscoopbezoekje was niet echt een succes te noemen. Ik moet namelijk bekennen dat ik het meeste van de film aan de binnenkant van mijn ogen heb gezien. Best zonde als je bedenkt dat je al snel een euro of tien betaald voor een kaartje. Daarbij komt dat de mede bioscoop bezoekers niet erg gecharmeerd waren vanhet snurk geluid op de achtergrond. Volgens manlief was het echt een goede film!

Thuis deden we vorige week nog een poging om samen een film te kijken. Nadat we de kinderen in bed hadden gelegd en er zeker van waren dat ze sliepen starten we de film. Het was pas kwart over 7. Want misschien was dat wel de oorzaak dat ik mij ogen niet langer open kon houden omdat de film in de bioscoop te laat begon. Maar goed. We plofte samen op de bank. Pyjamaatje aan en dekentje over me heen en een lekker warm kopje thee binnen handbereik. En toch ging het weer mis. Ik dronk het kopje thee leeg en besloot om even op de bank te gaan liggen. Nog geen 5 minuten later lag ik te slapen op de bank. Op het moment dat ik mijn ogen weer open deed zag ik de af titeling van de film. Manlief had dus weer gezellig alleen film gekeken. Toch voelde ik me er thuis een stuk minder schuldig om het koste immers deze keer geen entree.

Vallen jullie wel eens in slaap tijdens een film kijken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s