5 kilo slanker zonder afvallen!

Ja, 5 kilo slanker en dat zonder dieet of zelfs zonder 1 gram gewichts verlies. Dat zal veel vrouwen als muziek in de oren klinken toch? Ten minste bij mij wel. Denkt u nou niet dat ik mezelf in een strak figuur corrigerend setje hijs, want nee daar begin ik niet aan!

Toch is het mij beloofd dat ik er over enkele weken 5 kilo slanker uit zal zien. Daar moet ik wel hard voor werken en trainen, dat dan weer wel. Nee, niet met gewichten of in de sportschool maar enkel door mijn houding aan te passen. Ik heb namelijk door jaren met een grote cyste te hebben rond gelopen in mijn eierstok een verkeerde houding aangenomen. Deels door de pijn en deels om de cyste de ruimte te geven in het bekken. Ik kantel nu mijn bekken standaard zodat mijn rug hol staat. Mijn buik naar voren zodat mijn buikinhoud buiten mijn bekken hangt. Nu moet ik gaan aanleren om mijn bekken weer recht te houden. Mijn rug weer recht en buik weer ‘gewoon’ op zijn plek die dan rust op de goede plek in het bekken. Snapt u het nog? Nou als het goed is, neemt u automatisch de juiste houding aan.

Deze houding is best lastig aangezien ik dus niet alleen verkeerd sta, loop maar ook zit en lig. Ik ben nu continu mijn houding aan het corrigeren en word er echt heel moe van. Ook heb ik gigantische spierpijn. Ik voel spieren waarvan ik het bestaan niet wist! Toch heb ik de motivatie om dit vol te houden enkel door wat de fysio me beloofde, die 5 kilo slanker…

 

2 thoughts on “5 kilo slanker zonder afvallen!

    • Dankjewel, inderdaad is het een goed doel ik hoop dat de pijn die ik dagelijks heb ook minder word door het aanpassen van mijn houding. Hoop doet leven zullen we maar zeggen 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s