Kerstsfeer

Doordat ik niet lekker in m’n vel zit is het best lastig om in de kerstmood te raken. Toch kan en wil ik kerst niet helemaal aan mij voorbij laten gaan dit jaar. Zin in gedoe heb ik niet dus besloot ik het me zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelt driegangenmenu voor ons met de kerst. Maar wel samen zijn. De avonden in iedergeval want manlief mag de eerste en tweede kerstdag overdag gewoon te werk.

De kerstboom opzetten daar zag ik als een berg tegen op. Gelukkig heb ik een super lieve man die de kerstboom samen met de jongens heeft opgezet. De lichtjes in de boom zorgen gelijk al voor de nodige gezelligheid in huis.

Manlief verraste me vervolgens met twee kerststerren. Met die planten op de kast groeit het kerstgevoel. Energie om zelf iets met de jongens te knutselen heb ik niet dus dat komt volgend jaar wel weer. Het is goed zo. De jongens maken op school wel het een en ander aan knutsels dus die zullen vlak voor de vakantie wel mee mogen naar huis. Traditie getrouw maken ze ook elk jaar een kerststuk op school. Die kunstwerkjes zullen de komende tijd ook op tafel staan te pronken. Zo hebben we in een handomdraai toch een kerstighuis.

Om nog wat meer in de kerststemming te komen kruip ik dagelijks onder een dekentje op de bank. Pak ik er een heerlijk warm kopje thee bij en kijk vele kerst films op Netflix. Langzaam maar zeker laad ik een beetje op en merk ik dat ik toch geniet.

Ben jij al in de kerststemming?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s