Tijd voor elkaar

Soms vliegen de dagen voorbij en merk je dat je snakt naar tijd samen met je partner. De dagelijkse beslommeringen slokken dan zoveel je aandacht en energie op dat dit tenkoste gaat aan de tijd voor elkaar.

Manlief en ik besloten om een dagdeel te prikken in de agenda en die bewust leeg te houden. De vrijdagochtend moest en zou het worden.Wie had dat ooit gedacht dat wij zo iets ‘hips’ uit zouden proberen. De tijd voor elkaar vastleggen in de agenda.

Goed de vrijdagochtend dus. De dag starte lekker rustig op en de kinderen brachten we samen fris en fruitig naar school. Eenmaal weer thuis zaten we samen aan een ontbijtje en dronken we een lekker vers kopje koffie. Om vervolgens onze weg naar de slaapkamer te vervolgen. Daar liet ik me heerlijk masseren door manlief. Juist terwijl hij zijn handen onder de massage olie had ging de deurbel. Zo goed en zo kwaad als het ging kleedde hij zich hink- stap -springend aan en deed de deur open. Ik lag natuurlijk giechelend in bed. Tot dat manlief riep dat hij geld nodig had voor de postbode. blijkbaar was ons pakketje onderschept en moesten er extra invoerrechten betaald worden. Goh toen vond ik het toch niet zo grappig meer, nu was het aan mij om me snel aan te kleden.  Terwijl ik mezelf nog even fatsoenerend de trap af liep stond ik dus oog in oog met de postbode die van wege de kou in de hal was gaan staan. Terwijl ik naar de kamer liep om manlief te voorzien van het contante geld proeste ik het zowat uit. Hij had namelijk zijn trui binnenste buiten aangetrokken! Manlief betaalde snel de postbode en die wenste ons een fijne dag. Wat hebben wij gelachen!

Zullen we nog een poging wagen?  Ja laten we dat doen.  Dus hup wij weer naar boven, de kledingstukken vlogen wild door de kamer en wij doken samen tussen de lakens.  Het bed was nog niet warm of de deurbel ging alweer! Wij snel terug in de kleren, zo krijg je er wel handigheid in! Het was schoonmoeder die een kopje koffie kwam drinken. Dus droop ik af naar de keuken om een pot koffie te zetten.

Al met al hebben we een hilarische ochtend achter de rug. Totaal niet zoals we dat hadden voor gesteld maar ach we zijn weer een ervaring rijker. Zo weten we nu dus dat tijd voor elkaar niet vast is te leggen in een agenda. Volgende keer kunnen we beter kiezen voor een diner bij kaarslicht in een fijn restaurant.

Plannen jullie wel eens een dag(deel) bewust samen?

2 thoughts on “Tijd voor elkaar

    • De bel uitzetten werkt niet voor een schoonmoeder met sleutel hahha. Ze ziet de auto staan weet dat man vrij is van zijn werk dus ook vast wel thuis. Vast op zolder om te klussen dus stapt ze naar binnen. Haha. Het idee alleen al dat ze ons dan aantreft,,, nee bedankt hahha

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s