Hardnekkig virus

Al sinds November zijn de kinderen hier ziekig. Het ene moment is er niets aan de hand het volgende moment zijn ze zo slap als een vaatdoek en liggen ze met hoge koorts in bed. Dan word er weer flink overgegeven of lopen ze leeg op het toilet. Het komt en gaat. Manlief en ik bleven redelijk gespaard tot afgelopen week.

Eindelijk sliepen beide jongens een nacht door. Hiep hoi! Helaas mocht ik niet veel van mijn nachtrust genieten. Manlief was namelijk ziek. Een nacht lang overgeven en trillend van koorts in bed. De dag erna was het ook nog veel spugen en slapen. Gelukkig knapte hij daarna weer wat op. Zelf begon ik me ook steeds beroerder te voelen. Of dat nou kwam door het virus of door mijn oververmoeidheid of reuma kon ik niet goed plaatsen. Ik had ontzettende spierpijn, misselijk, hoofdpijn noem maar op. De reuma aanvallen die ik regelmatig heb lijken ook vaak op griepverschijnselen. Dus dat werd een dagje in bed doorbrengen. Ik deed niets anders dan slapen en slapen en slapen. Nu ben ik er weer. Het was dus gelukkig de vermoeidheid. Nu is alleen oudste zoontje nog ziek thuis. Hopelijk knapt die snel op en kunnen we het virus voorgoed vaarwel zeggen. Want we zijn er inmiddels wel klaar mee.

Vandaag is het een speciale dag voor ons. Het is namelijk onze trouwdag. We wilde eigenlijk met het gezin uit eten vanavond maar door al het ziek en zeer stellen we dat uit. Via deze weg wil ik manlief bedanken voor de mooie tijd samen. Hopelijk volgen er nog vele mooie jaren, maanden, weken, dagen, minuten en seconden samen!

3 thoughts on “Hardnekkig virus

  1. Van harte gefeliciteerd samen. Maak er straks maar een mooie dag van als jullie allemaal opgeknapt zijn. Momenteel speelt bij mij de reuma ook erg op.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s