Boodschappen

De boodschappen mochten weer gehaald worden en aangezien ik de uitgave de afgelopen maand met jullie gedeeld heb dacht ik dat het misschien ook wel leuk zou zijn om jullie te laten zien wat we dan kopen. Dus maakte ik er vanmorgen wat foto’s van. We haalde deze keer de boodschappen bij de Ah. Het glutenvrijbrood moest aangevuld worden en ook het vlees werd wat minder in de vriezer. Ik hoopte dan ook wat koopjes te kunnen scoren.

Nadat we de kinderen naar school hadden gebracht reden we gelijk door naar de supermarkt. Als je vroeg heen gaat is immers de kans het grootste dat je nog afgeprijsde producten tegen komt. Ik moet zeggen dat het ons goed beviel het was namelijk ook heel erg rustig. Zo rustig dat we 17 minuten later de parkeerplaats al weer afreden!

Ik vond 3 verpakkingen met gehaktballetjes en een pak chipolata worstjes met een afprijs sticker. Erg fijn! Het glutenvrije brood waar ik naar opzoek was, was helaas weer uitverkocht. Geen nood de vriezer thuis is nog niet helemaal leeg. In plaats daarvan nam ik twee afgeprijsde glutenvrije fruitbroden mee. Dat is vergelijkbaar met een krentenbrood heel erg lekker. Niet iets voor alle dagen dus deze gaan ook de vriezer in zodat ik in het weekend af en toe een luxe broodje kan eten. Voor manlief en de kinderen kocht ik 6 volkoren broden.

image1

Voor manlief een pak vla en voor de kinderen een plantaardige variant als toetje na het eten. Zelf sla ik het toetje altijd af. Van die suikers vlak na het eten krijg ik geheid een uur later een onwijze trek in zoet. Ook kochten we wat brood beleg, een pot pasta en een pak vlokken. Op bestelling van oudste zoontje plakjes kipfilet. Normaal gesproken hebben we geen vleeswaren voor op brood in huis behalve als er dus specifiek om gevraagd word. Jongste zoontje wilde graag prinsessenkoekjes voor mee naar school.

Verder kocht ik de groente die in de reclame was. Deze week 2 zakken witlof voor 1.50 en rode bietjes en wortelen ook samen voor 1.50. Een verpakking buitenbeentjes peren en 2 kilo voordeelbananen. Onderweg naar de kassa zag ik dat er thee in de reclame was dus daarvan belande er ook 2 pakjes in de winkelwagen.

Manlief koos een verpakking uit met luxe koeken, helaas heeft hij er daarvan slecht 1 opgegeten. Hij had namelijk de verpakking op de leuning van de bank neergelegd en wij zijn de kinderen gaan halen. Toen we thuis kwamen zagen we de hond de laatste kruimels uit de verpakking likken. Zo zonde! Blijkbaar roken de koeken zo lekker dat de hond het niet kon weerstaan. Dit is overigens de eerste keer dat ze iets op heeft gegeten wat niet van haar was. Vanaf nu zullen we er dus voor zorgen om al het eetbare buiten bereik van haar te leggen als we weg gaan.

Bij de kassa mocht ik inclusief de koopzegels 44,62 euro afrekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s