Vreemde vakantie

De week vakantie zit er voor ons bijna op. Deze vakantie was alles behalve een feestje te noemen. Toch ben ik blij dat de kinderen niet naar school hoefde ze konden mee in het ritme van de dagen hoe onvoorspelbaar die ook waren.

Regelmatig ging de telefoon kunnen jullie dit regelen? Is het mogelijk dat? Zo waren we elke dag in touw voor oma, wat we overigens met veel liefde voor haar doen. Gister was de uitvaart van opi. Er zijn prachtige dingen gezegd, gedichten gemaakt en liederen geluisterd. Stiekem ben ik wel blij dat het er op zit. Ik ben me er bewust van dat we dit juist als begin moeten zien maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel.

Elk momentje van rust probeerde ik tussendoor mee te pakken. Dan zei ik tegen manlief ik ga even een half uurtje plat hoor! Maak je me zo wakker. Dan heb ik straks nog even tijd voor de was, of iets schoon te maken. Dan kwam hij een uur of 3 later bij me om me wakker te maken. Heel lief dat hij me zoveel heeft laten slapen. Ik had het ook echt nodig. Maar nu moet ik daar de gevolgen onder ogen komen.

Stapels met was liggen er in de badkamer. Boodschappen die gedaan moeten worden. Ruimtes in huis die een opfris beurt kunnen gebruiken. Rekeningen die betaald moeten worden en zo meer. Dat zorgt voor een behoorlijke onrust in mijn hoofd. Dus met de juiste balans zal ik de komende week hiermee aan de slag gaan.

Vandaag gaat manlief aan de slag om een radiator te plaatsen op zolder. Dit is een pittig klusje de buizen die over de zolder lopen zijn namelijk een afwijkende maat. Er moet draad getapt worden, nieuwe aansluitingen gemaakt worden en noem maar op. We hebben dus Een dagje zonder verwarming in huis, vesten hebben we al aan en de dekentjes voor op de bank liggen klaar.

Als ik hier alles weer wat op de rit heb zal ik een blogje maken met een klus update van de zolder want dat word o zo mooi! Een fijn weekend allemaal!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s