Verjaardagsdrukte

De verjaardagsdrukte hebben we gelukkig weer achter de rug. Ik was zelf jarig maar ook jongste mag er een jaar bij op tellen. Aangezien zoontje een dag na mij jarig is vieren we onze verjaardagen gezellig samen.

Dat samen vieren heeft voor mij vele voordelen. Voorheen sloeg ik mijn verjaardag vaak over. Het scheelt boodschappen halen, de drukte van de voorbereidingen maar ook de mensen die op visite komen. Het opruimen daarna. Het vergt erg veel energie en de herstel tijd daarna is vaak de afweging of ik het waard vind of niet. De verjaardag van de kinderen die moet gewoon gevierd worden daar bestaat geen discussie over. Door het samen vieren hoef ik de afweging niet meer te maken.

Hoewel ik na goed overleg van de meeste mensen geen cadeautjes krijg ben ik dit jaar toch ontzettend verwend. Ik kreeg vele leuke kaartjes en lieve berichtjes maar ook met zorg uitgezochte en zelfgemaakte cadeaus. De door mij zo gewenste cadeaubonnen voor mijn favoriete winkel kreeg ik ook. Over het zelfgemaakte cadeau schrijf ik binnenkort een apart berichtje.

Zoontje kreeg van zijn broer een frisbee het voordeel van jarig zijn in het voorjaar is dat de winkels weer vol liggen met buitenspeelgoed en laat hij dat nou echt ontzettend leuk vinden. Wij gaven zoontje een step. Een mooi stevig exemplaar met luchtbanden waar hij de komende jaren mee vooruit kan. Verder kreeg hij een politiepak met echte handboeien helemaal leuk want we hebben nu dagelijks onze eigen agent in huis. Voor de regenachtige dagen kreeg hij ook diverse leuke cadeaus. Een doos met playmobil, Een groot knutsel pakket, stiften, en om de dag af te sluiten twee prachtige voorleesboeken. Maar het allermooiste cadeau was toch wel de bestuurbare auto die hij kreeg van mijn broertje.

Het was een gezellige dag, met veel visite, hapjes en drankjes maar o wat ben ik blij dat het er weer op zit.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s