Voorjaarskriebels

Kreeg ik toch gister last van voorjaarskriebels. Al die dozen met kinderkleding die al maanden in de kast opgestapeld stonden die moesten en zouden uitgezocht worden. Alles zette ik op de foto en ik vulde marktplaats met advertenties. Wat voelde dat goed zeg om een keer niet alleen te denken dat er iets gebeuren moet maar om het daadwerkelijk ook te doen. Op de een of andere manier hoort opruimen bij mij bij terug naar de basis gaan. Een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd fijn hoor!

Doordat ik zo fanatiek aan de slag was gegaan kon manlief het niet laten om de oude fiets van zoontje schoon te maken. Roest plekjes werden opgeschuurd en daarna met een lakstift aangestipt. De fiets ziet er weer tip top uit en de eerste biedingen zijn dan ook al binnen.

Vandaag wil ik een begin maken in een andere kast. Wie weet wat ik tegen kom waar ik een ander weer blij mee kan maken voor een klein prijsje. Voor nu geef ik alles 1 kans op marktplaats om het daarna te proberen te verkopen op de vrijmarkt met Koningsdag. Met de spulletjes die dan overblijven maken we de kringloop blij. Toch hoop ik stiekem dat het meeste snel verkocht zal worden via de verkoopsite.

Met de opbrengst zullen we in de zomervakantie leuke dingen gaan doen. Ik vind het namelijk fijn dat het geld dan niet op de grote hoop komt maar dat we er een doel aan hangen.

Hebben jullie al last van voorjaarskriebels?

8 thoughts on “Voorjaarskriebels

  1. Ik heb ook voorjaarskriebels maar niet dezelfde die jij hebt 🙂
    Lekker op terrasje zitten, zonder jas naar buiten kunnen……laat het voorjaar maar komen. Ik denk dat iedereen er ondertussen ook wel aan toe is.

    Like

  2. Uh ja, maar dan door in de tuin aan de slag te gaan.. vanavond na het eten tot net opgeruimd, gezaaid, gepoot, onkruid getrokken.. en nu uitgeteld op de bank!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s