Schattenjacht

Onze zoon is in tegenstelling tot ons een echte verzamelaar. Overal ziet hij mooie dingen in. Alles is waardevol en wil hij bewaren. Nu had ik de illusie dat we het redelijk onder controle hadden tot ik zijn geheime schuilplaats ontdekte tijdens een schoonmaak ronde. Deze keer vond ik geen afval van straat, steentjes, stokken en dergelijke dat viel weer mee. Wel vond ik heel veel speelgoed.

IMG_0718

Uit school zal ik dit samen met hem opruimen. Stiekem is het best fijn dat ik aan het begin van de lente de handschoenen heb gevonden waar we de hele winter naar opzoek zijn geweest. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Hebben jullie ook van dit soort schattenschuilplaatsen in huis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s