Budget Maart

Het terug naar de basis gaan heeft ook positieve gevolgen voor ons boodschappen/ huishoud budget. Want het is de eerste keer dit jaar dat we binnen ons gestelde budget van 450 euro zijn gebleven. Ondanks dat we een verjaardag hebben gevierd. Daar ben ik stiekem best trots op.

De eerste week van de maand dat we boodschappen deden mocht ik 133,88 euro afrekenen. Dit was inclusief de verjaardag boodschappen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat ik door de maand te beginnen met zo’n groot bedrag gelijk afgeremd werd. Wie weet.

Deze maand aten we ook de vriezers leeg omdat die weer toe waren aan een ontdooi ronde. Inmiddels is dat gelukt alleen zijn we nu dus door de complete voorraad vlees en (zelf gemaakte) kant en klare maaltijden heen. Of dit invloed heeft op ons budget zullen we de komende maand gaan merken.

Deze maand kocht ik 3x op de markt een groente pakket. Tot nu toe ben ik daar erg tevreden over en ik wil dat dus zeker blijven doen. In het tuincentrum kocht ik voor 15 euro wat plantjes tja toch die voorjaarskriebels! En namen we de jongens mee naar een binnenspeeltuim op een regenachtige woensdagmiddag. Van een buurvrouw hadden we vrijkaartjes gekregen zo lief! We kochten daar een kan limonade en een snoepje voor de jongens voor totaal 6,25. Je mag het helaas niet zelf mee nemen.

Totaal waren we deze maand kwijt 430,02 euro. We houden dus 20 euro over van ons budget! Die 20 euro schuiven we door naar volgende maand want als het goed is komt dan de schoolfotograaf weer langs.

Zijn jullie in de maand maart binnen budget gebleven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s