Mijn top 5: Netflix series

Wat ben ik blij met Netflix! Films en series kijken zonder reclame. Vooral op mijn slechte dagen vind ik het fijn om in bed te kunnen liggen en series te kijken. Op de regulieren tv is er elke 10 minuten een reclame blok van 10 minuten aan het einde van zo’n dag heb ik altijd het idee dat ik enkel reclames heb gezien. En overdag zijn er meestal geen leuke programma’s. Dit probleem is verleden tijd sinds wij een abbonement hebben afgesloten bij Netflix. Ik heb de ruime keuze uit films en series. En heb inmiddels al heel wat gezien daarom leek het mij leuk om mijn persoonlijke top 5 Netflix series met jullie te delen.

Op nummer 1 staat de serie: white collar. Daarin gaat een meester vervalser samen werken met de fbi om andere oplichters op te pakken. Wat ze niet weten is dat ze eigenlijk steeds achter hem aan zitten. Een super leuke serie die goed in elkaar is gezet!

Op nummer 2: Gilmore girls een echte meiden serie over het reilen en zeilen van een moeder en dochter in een klein dorpje. De dagelijkse beslommeringen worden met  humor gebracht. Vooral een leuke serie als je iets luchtigs wilt zien zonder na te denken.

Op nummer 3: Pretty little liars gaat over een vriendinnen groep waarvan een vriendin vermist word. De rest van de groep ontvangt rare sms’jes en worden steeds in de gaten gehouden. Er vallen geregeld doden en op de een of andere manier zijn de vriendinnen er steeds bij betrokken. Omdat ze hun geheim van de geheimzinnige berichtjes met niemand delen word het steeds ingewikkelder en raken ze verstrikt in de geheimen. Een super spannende en leuke serie!

op nummer 4: orange is the new black, het gaat over een vrouwen gevangenis. De Hiërarchie tussen de vrouwen en hoe een nieuweling zich staande houd. Ook een serie vol humor.

En dan de nummer 5: eigenlijk is het geen op zich zelf  staande serie want ik kon namelijk niet kiezen. Breaking bad, Rita, new girl, under the dome, gossip girl, suits, the 4400, the bridge. Ik heb ze allemaal met plezier gekeken.

Op het moment ben ik opzoek naar een nieuwe serie om te kijken hebben jullie nog leuke kijk tips? Ook ben ik heel benieuwd naar jullie top 5!

9 thoughts on “Mijn top 5: Netflix series

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s