Mijn top 5: Ikea aankopen

Op de een of andere manier blijft de Ikea een leuke winkel om door heen te lopen en ideeen op te doen. Ook onze kinderen vinden het super leuk om naar de Ikea te gaan waar dat aan ligt? Ik zou het niet weten ze hebben tot op heden het speelgedeelte nog niet ontdekt dus dat kan het niet zijn. In de afgelopen jaren hebben we langzaam aan steeds meer onze favoriete producten van de Ikea. Deze belanden dan ook standaard in ons karretje als we er zijn. Het leek me wel leuk om mijn top 5 Ikea aankopen met jullie te delen.

Met stip op nummer 1 staat:  Kaarsen, de waxine lichtjes vinden wij van goede kwaliteit, branden op in een avond en laten geen zwarte walm achter op de glaasjes waar ze in staan. Vooral dat laatste is erg fijn aangezien ik nu niet wekelijks die glaasjes hoef te soppen om de dansende vlammetjes te zien. Ook de vanille geurkaars is favoriet.  Als die brand laat hij een subtiele geur los waar we geen hoofdpijn van krijgen hiep hoi!

Nummer 2: batterijen, in een gezin met kinderen ontkom je er bijna niet aan. Batterijen vliegen er hier echt doorheen. In speelgoed, zaklampen, de klok en wekkers ( van de kinderen) daar gaan geregeld een nieuw paar. Wij schromen dan ook niet om 3-4 verpakkingen AA en AAA batterijen mee te nemen. Want breed voor een uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken zijn die wel op.

Nummer 3: led lampen, zijn goed betaalbaar en van prima kwaliteit. Ons hele huis is dan ook voorzien van varianten uit deze winkel en tot op heden hebben we nog geen lamp hoeven vervangen!

Nummer 4: Zweedseballetjes die mogen natuurlijk niet ontbreken, onze kinderen zijn gek op de zweedseballetjes van de Ikea. Zelf vind ik ze echt niet lekker. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de glutenvrije taart in rode verpakking (daim) Heb je de taart nog niet geprobeerd! Zeker doen een echte aanrader. Inplaats van hem te laten ontdooien eet ik hem het liefst bevroren als een ijstaart.

Nummer 5: een recent ontdekte topper. Schilmesjes, ze zijn echt vlijmscherp daarom is het reuze fijn dat ze geleverd worden met een hoesje om het mesblad te beschermen. Na gebruik direct schoonmaken en terug het hoesje in. Wij zijn er blij mee.

Wat zijn jou favoriete Ikea aankopen?

2 thoughts on “Mijn top 5: Ikea aankopen

 1. Afwasborstel die met een zuignap aan het aanrecht kan.
  Douchematten, op 60 graden te wassen .
  Meubels, onze eerste IKEA kast stamt van uit 1981 is al tig keer meeverhuisd .
  Onze bedden, kasten, stoelen, badkamer, keuken alles is van Ikea.

  Like

  • Die afwasborstel vinden wij inderdaad ook ideaal, wij hebben nog veel meer fijne Ikea producten, lade kasten voor in de kinderkamers, vier seizoenen dekbed, hoofdkussens voor de kinderen, beddengoed, plantjes, noem maar op. Ikea is een fijne winkel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s