Boodschappen budget april

Hoe ging het in april met ons boodschappen budget? Nou ik moet zeggen dat ik best te vreden ben met de huishoudelijke uitgaven. Zoals bekent valt bij ons onder het boodschappen budget ook uitgaven zoals een bos bloemen, cadeautjes, de kapper, schoonmaakmiddelen en noem maar op.

Deze maand gaven wij maar liefst 20 euro uit aan de kapper, 10,50 aan bloemen, 31,54 aan planten bij het tuincentrum en 7,20 op de vrij markt totaal goed voor 69,24 euro.

Aan de boodschappen, slager, groente van de markt gaven wij 285.70 euro uit. Totaal komt dat op 354,94 euro. En dat is echt onwijs netjes al zeg ik het zelf. Ons budget is 450 euro per maand. Dus we bleven voor het eerst ruim binnen budget.

De komende maand verwachten we echter wel extra kosten want er mogen 3 nieuwe id kaarten aangevraagd worden en daarvoor moeten ook nieuwe pasfoto’s gemaakt worden. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik dat ook onder het boodschappen budget laat vallen of het van de lopende rekening zal betalen.

Hoe ging het met jullie budget in april?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s