Mijn top 5: Moederdag cadeautjes

Komend weekend is het alweer zover, Moederdag! Als kind vond ik het super leuk om mijn moeder te verassen. Ik weet nog goed dat ik samen met mijn broertje een budget samenstelde van ons zakgeld en dat we dan samen ( met oma) op pad gingen voor een kleinigheidje voor Moederdag. Nu ik zelf moeder ben ervaar ik het heel anders. Het is zo speciaal als de kinderen iets gemaakt hebben voor jou en dat ze hun gedichtje opzeggen. Ja wat dat betreft ben ik een weekdier. Het leek mij leuk om mijn top 5 Moederdagcadeaus met jullie te delen.

Op de eerste plaats staan de zelf gemaakte cadeaus van de kinderen. Het speciaal voor jou geknutselde, wat ze met liefde gemaakt hebben. Wat ze al weken geheim moeten houden en stiekem verstoppen op hun kamer.

Op de tweede plaats zijn de gedichtjes die ze opzeggen voor dat ze het zelfgemaakte cadeau aan je geven. Daar smelt je als moeder toch van! Het eerste jaar zei oudste, kijk mama hier het briefje want ik durf het niet te zeggen. Met een beetje hulp van manlief drufde hij het wel.

Op de derde plaats staat een ontbijtje op bed. Als je eigenlijk al lang wakker in je bed ligt, maar nog moet blijven liggen. Je hoort het gerommel in de keuken en als de kinderen de trap op komen doe je snel je ogen weer dicht. Je word wakker gekust en voorzien van een ontbijtje. De ravage in de keuken neem je natuurlijk voor lief!

Op de vierde plaats staat een bosbloemen. Bloemen ik word er vrolijk van. Noem het afgezaagd maar mij maak je er echt heel blij mee.

Op de vijfde plaats zul je bij mij geen douchegel, parfums en dergelijke zien staan. Maar hobby spullen. Mij maak je blij met een potlood, kleurboek, stiften en noem maar op. Ik kan me voorstellen dat iemand die gek is op lezen blij word van een nieuw boek. Iemand die houd van sporten blij is met een nieuwe bidon. Maar ook cadeaubonnen van mijn favoriete winkel zijn zeer welkom.

Zijn cadeaus een must bij Moederdag? Ik vind van niet! Een knuffel en een kus zijn ook meer dan goed. Maar mocht je toch graag iets willen geven of vragen hoop ik dat ik je heb kunnen inspireren met mijn top 5.

Voor iedereen die graag moeder wil worden of zijn en die het niet gegunt is. Deze dag denk ik ook aan jullie! Want het zal vast en zeker niet makkelijk zijn om ondergedompeld te worden onder al de commercie die er omheen hangt terwijl je zo’n verdriet met je mee draagt. Voor al deze vrouwen een digitale knuffel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s