De grotedag

Vandaag is het de grote dag van de beste vriend van manlief. Hij gaat namelijk trouwen. Tenminste dat is de bedoeling, het is altijd maar afwachten of het bruidspaar ook daadwerkelijk het ja woord tegen elkaar zegt. Samen met manlief mag ik daarbij aanwezig zijn. Ontzettend leuk!

Dit soort dagen vraagt voor mij de nodige voorbereidingen en vooral veel rust vooraf. De afgelopen dagen was het dan ook stil op dit blog en deed ik niets. Manlief is 6 dagen thuis om de boel draaiende te houden, zodat ik de rust kan nemen die nodig is. Heel erg fijn!

Vorige week toen de jongens op schoolreis waren gingen manlief en ik op pad voor een geschikte outfit. Binnen notime waren we geslaagd en klaar voor vandaag. Niets kan meer mis gaan zou je denken. Helaas heb ik gister iets gegeten wat niet helemaal lekker is gevallen. Waarschijnlijk heb ik toch iets van gluten binnen gekregen en bij de kleinste hoeveelheid is de reactie van mijn lichaam dat mijn buik enorm opzwelt. De kleding die ik kocht vorige week past dus niet. Met mijn minimalistische garderobe ligt er voor de rest geen geschikte kleding voor een bruiloft in de kast. Daar baal ik dus echt enorm van. Ik ben dus nu druk aan het brainstormen hoe ik dit ga oplossen. Ga ik last minute naar de winkel voor een andere outfit? En verspil ik hiermee kostbare energie die ik vanmiddag hard nodig heb of haal ik mijn kast leeg en kijk ik of ik toch iets geschikts kan combineren. Ik denk nog even verder.

Het cadeau wat we het bruidspaar zullen geven is een enveloppe met een fijn bedrag er in. Hoewel ik dit niet het leukste cadeau vind om te geven weet ik dat ze er erg blij mee zullen zijn.

Wat vinden jullie een geschikt cadeau om te geven met een bruiloft?

4 thoughts on “De grotedag

  • Ja het is zeker vervelend, normaal gesproken pak ik gewoon een maat of 2 groter uit de kast en klaar. In dit geval was het even een tegenvaller. Het duurt een aantal dagen tot ik weer een beetje terug in vorm ben.

   Met een wat creativiteit heb ik gelukkig een outfit kunnen samen stellen met wat er in de kast lag. Maar leuk is anders..

   Like

 1. Ik hoop dat het vandaag allemaal toch nog goed gekomen is en jullie een fijne dag hebben gehad. Wat fijn trouwens dat je man zo lang vrij kan hebben/ krijgen om jou op te kunnen laden. En hoe zit het na afloop van zon dag, zul je ook wel helemaal op zijn. Heeft hij dan ook weer dagen vrij om alles in het gareel te houden?
  Hier maar een bruiloft gehad en toen hebben we ze inderdaad een envelop met inhoud gegeven. Ze wonen meestal toch al samen en hebben alles al en anders kunnen ze het bij elkaar doen en een groot/duur iets kopen. Net als vaak met kindercadeaus.

  Like

  • Ja het is helemaal goed gekomen, ik heb een outfit samen gesteld met wat er in de kast lag, toch is het balen dat je niet aan kunt wat je speciaal voor die gelegenheid gekocht hebt.

   Mijn man heeft nu nog een aantal dagen vrij, de bruiloft viel in het midden van de 6 vrije dagen. Dus hij is inderdaad nu nog thuis.

   Wij zijn niet de hele dag op de bruiloft geweest dat zou voor mij te veel zijn. We waren bij de ceremonie aanwezig, het aansnijden van de taart en het proosten op een lang en gelukkig huwelijk. Daarna zijn we tijdens de receptie (aan het einde van de middag) naar huis gegaan. Maar o wat was het mooi!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s