Geld moet rollen

Het liefst wel onze kant uit natuurlijk maar soms is het niet anders en rolt het geld van je weg omdat je een aankoop doet. Al sinds dat we naar deze woning zijn verhuisd zijn we opzoek naar gordijnen voor de slaapkamers. Nu de zolder ruimte ook in gebruik is genomen is het ook wenselijk een mooi stel gordijnen voor de ramen op zolder te hebben. Maar ja, vind maar eens wat je zoekt.

De afgelopen 2,5 jaar zijn we meerdere keren wezen kijken voor gordijnen en elke keer was het, het net niet. Omdat ons motto is: als je iets doet, doe het dan goed. Gingen we niet over tot een aankoop. Tot vandaag. Het geld rolde en flink ook!

Ik liep samen met manlief in een winkel en zei tegen hem we kunnen wel even een kijkje nemen op de gordijn afdeling. Ja dat is een goed idee, kijken kan geen kwaad. Al snel zag ik daar DE gordijnen hangen. Volgens mij zijn dit DE gordijnen zei ik tegen manlief. Ja die vind ik ook mooi en de kleur komt ook wel redelijk overeen zei manlief. Nou niet redelijk dit is gewoon de kleur! We keken en keurde en besloten om dezelfde dag nog terug te gaan naar de winkel met de juiste maten, een stukje plint en een stuk laminaat. We hielde de door ons meegebrachten materialen bij de gordijnen en het was inderdaad de perfecte kleur. We gingen over tot bestelling. Bij de kassa bleek er tot onze verrassing 25% korting te zijn op maatwerk gordijnen. Korting is altijd leuk! Voor nu rest ons alleen nog het wachten en dan kunnen we het kopje gordijnen ook van onze to do lijst afstrepen. Dat voelt goed, heel goed.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s