Raam bekleding

We hebben nog meer geld uitgegeven aan de raam bekleding. Het is haast onvoorstelbaar zo bestelde we enkele weken geleden nog nieuwe gordijnen. Voor een ruime duizend euro. Nu besteedde we ruim 2500 euro.

Wat een geld! We hebben de beslissing wel overwogen genomen. We bestelde namelijk screens voor de ramen aan de voorkant van onze woning. Deze kant van de woning is op het zuiden en zodra het zonnetje schijnt warmt het in huis behoorlijk op. In de winter maanden is het al snel zeer aangenaam op de slaapkamer. Maar in de zomer maanden resulteerde het in een oververhitte kamer. Terwijl de kinderslaapkamers heerlijk koel zijn loop je in onze slaapkamer echt tegen een muur van warmte op. Snachts zet je een raam open en is het wel te doen. Maar als man de nacht gewerkt heeft is het wenselijk dat hij overdag kan slapen. Het liefst in zijn eigenbed. Nu is het zo dat hij er om 7 uur in kruipt maar om half 10 zijn bed uit drijft ivm de warmte.

We gingen enkel even oriënteren naar de mogelijkheden. Natuurlijk had ik van te voren met man al een aantal opties bedacht. Wat willen we wel en wat vooral niet. En niet geheel onbelangrijk wat mag het maximaal kosten. Met dit in ons hoofd stapte we de speciaalzaak binnen. Opties werden doorgesproken voorbeelden werden getoond en voor we het wisten stonden we buiten met een afspraak voor enkele uren later voor het in meten van de screens.

Wat een snelle service. Nog een fijne bijkomstigheid er werd geen aanbetaling gevraagd. Want nee, dat gaat hier nog op vertrouwen. Omdat jullie op een steen worp afstand wonen zal de plaatsing ook snel ingepland kunnen worden. Waarschijnlijk gaat het een week of 3 duren voor de screens klaar zijn. We zijn heel erg benieuwd. Hopelijk hebben we binnenkort een heerlijke koele slaapkamer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s