Kringloop

Langzaam aan broede ik op een creatief idee. Omdat een kans van slagen te geven moest ik wel langs de kringloop. Naar de kringloop gaan we normaal gesproken alleen om spullen langs te brengen. Dat we daadwerkelijk de drempel over gingen voelde dan ook wat onwennig. Op ons gemakje keken we wat rond. Al snel spotte ik de afdeling met servies goed. Ik snuffelde wat tussen de mega kitscherige kopjes en koos er twee uit om thuis mee aan de slag te gaan. Manlief wilde kijken tussen een stelling met lampjes en prulletjes terwijl ik samen met een kinderen richting de speelgoed afdeling liep. Helaas zat er niets voor ons tussen. Terwijl manlief en oudste zoontje lekker verder struinde op de dvd afdeling ging ik samen met jongste richting de kleding afdeling. Daar zag zoontje al snel een sportjackje hangen. Tot mijn verbazing hing het winkelkaartje er nog aan en was het in zijn maat. Aangezien ik voor jongste nog op zoek was naar een zomerjas was dit een fijne vondst. IMG_0851

Nogal tijd had ik niet gevonden waar voor we de kringloop binnen stapte namelijk een blikje. Ik vroeg een personeelslid waar ik het kon vinden en die wees me op een stelling naast de kassa. En of ze blikjes hadden! Zo geweldig leuk dat het kiezen echt ontzettend moeilijk werd. Uiteindelijk nam ik er twee mee. Een om mee aan de slag te gaan en de ander om te gebruiken voor mijn kleurspullen.

Bij de kassa mocht ik 75 cent per blikje afrekenen, 1 euro per kop met schotel en 3 euro voor het jasje.

Nu vraag je, je vast af wat ik er dan mee wilde gaan doen? Nou kijk maar mee.

 

Eerst probeerde ik de oude stickers te verwijderen. Met een simpel sopje lukte dat niet dus pakte ik de pot mayonaise erbij en smeerde er een flinke klodder op. Nu  mocht de tijd het werk doen. Samen met manlief dronk ik een kop koffie. Toen reste er voor mij enkel het verwijderen van de mayonaise en de sticker was zo goed als opgelost. Ik knipte vervolgens een plastic zakje opmaat zodat het water het blikje niet laat weg roesten, vulde het blik met aarde en plante er wat stekjes in van andere planten in huis. En zie hier het rusultaat.IMG_0858

Met de kopjes deed ik iets soort gelijks.

Ik vind het leuk geworden. Mijn creaties staan erg gezellig op mijn planten tafeltje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s