De natuur op z’n retour

Wat is dat altijd een fijn moment midden in de zomer. Het moment dat ik zie dat de natuur weer richting de herfst schuift. Het iets eerder donker worden in de avond. De temperaturen die langzaam aan weer iets dragelijker en behagelijker worden. Ja ik weet dat dit zo weer om kan slaan en het volgende week misschien wel 33 graden is, maar toch geniet ik er nu van. De bomen die hier en daar al wat blad verliezen, minder groen zijn en hun takken al kaler. De zomerse regen bui die tegen het raam slaat en mij doet denken aan een flinke herfst storm.

Misschien Beeld ik het me allemaal wel in en zie ik wat ik graag wil zien. Namelijk de herfst, mijn favoriete seizoen.

Ben je ook zo dol op de herfst? Of kun je de zomer wel waarderen?

2 thoughts on “De natuur op z’n retour

    • Oei dat zou niet best zijn voor m’n humeur hahah. Mocht het toch nog prachtig stralend zomer weer worden dan zal ik aan je denken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s