Cadeautjes

Ik ben gek op cadeautjes, niet op het in de spotlights staan met verjaardagen en dergelijke maar een verrassing of cadeautje op zijn tijd is altijd leuk! De afgelopen tijd ben ik echt ontzettend verwend met cadeautjes of nou eigenlijk cadeaus!

Ter ere van mijn gloednieuwe art studio zoals ik het gekscherend noem, kreeg ik van een vriendin 7 prachtige verf stiften. Om high lights aan te brengen in de platen die IMG_0874ik kleur. Zelf had ik al een aantal andere kleuren die ik veel vulding gebruik dus ik weet zeker dat ze goed van pas zullen komen. Ik vind het echt een super lief en sta er maar niet te veel bij stil hoeveel ze mocht afrekenen. Daar voel ik me daar dan ongemakkelijk bij.

Ik bestelde voor mezelf nog een aantal prachtige kleurboeken. Ze stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje en nu hakte ik de knoop IMG_0875door en bestelde ze allemaal! Mijn zakgeld gaat normaal op aan alledaagse dingen en deze maand besteede ik het een keer aan mijn hobby. Gek genoeg voelt dat ook een beetje dubbel omdat ik al zoveel moois gehad heb deze maand.

Manlief las in de reacties dat Derwent een nieuwe potloden lijn uit heeft. Zelf was ik daarvan op de hoogte en vond dat wel iets voor onder de kerstboom. Dus schreef ik ze op mijn wensenlijstje. Op het moment dat hij het las in de reacties heeft hij de set besteld als pre order bij een webshop. Het was voor mij dan ook een complete verrassing toen de postbode voor de deur stond met een pakketje voor mij. De reden die ik kreeg? Nou gewoon omdat je het verdient! Manlief dankjewel voor deze prachtige potloden!

De webshop had als blijk van waardering nog een kleinigheidje toegevoegd. Nog een cadeautje dus! Deze maand ben ik super verwend en ik was niet eens jarig!

IMG_0876

Houden jullie van cadeautjes? Zo ja, krijg je graag cadeautjes of ontvang je ze liever?

8 thoughts on “Cadeautjes

 1. Ik ben gek op zelfgemaakte cadeau’s. Ik ben net jarig geweest en wilde geen cadeau’s maar kreeg v an mijn vriendin een klavertje 4 gehaakte sleutelhanger. Zo mooi!
  En van Hubbie een ukelele omdat ik altijd op die van mijn dochter speel.zo blij mee!
  Zelf probeer ik altijd cadeau’s te bedenken die echt bij die persoon passen.

  Like

  • Nog van harte gefeliciteerd!

   Cadeaus die bij een persoon passen zijn soms best lastig te vinden. Bij de een is dat makkelijker dan bij de ander. Zodra er een passend cadeau te binnen schiet noteer ik dat ook vaak want op het moment van verjaardagen vergeet ik dat.

   Cadeaus die mensen zelf gemaakt hebben met veel aandacht kan ik ook altijd erg waarderen.

   Like

 2. Hallo,
  Nee ik krijg eigenlijk nooit zomaar een kadootje.
  Maar als ik eens een x naar de winkels of stad ga , en als ik dan iets koop dan laat ik het inpakken en thuis geniet ik van t uitpakken.
  Maar geniet fijn van de kleurpotloden en de rest, daar mag en kan je heel blij en dankbaar voor zijn.
  ( niet dat ik dat niet ben hoor )

  Daag Hilda

  Like

  • Hilda, allereerst bedankt voor je reactie! Ik ben zeker heel blij en dankbaar voor alles. Dat is ook de reden dat ik het deel op mijn blog. Het laten inpakken doe ik ook wel eens, dat geeft dan net dat beetje extra luxe gevoel.

   Like

 3. Je hebt ze al, wat lief van je man. Veel kleurplezier toegewenst.
  Ik krijg soms wat geld toegeschoven van man en daar koop ik dan knutselspul van want iets krijgen voor mijn verjaardag, Moederdag of sinterklaas of kerst zit er niet in. Ondanks al mijn hints. Zelfs nu met kinderen krijg ik niks. Met Moederdag wel de knutsel van de kinderen, maar de oudste doen niks meer op school daarvoor. Dus als ik dan iets koop laat ik het wel eens inpakken maar dat is dan toch niet zo leuk, verrassing is natuurlijk leuker.

  Like

  • Wat leuk dat je reageerd, ik vind het nog steeds jammer dat je gestopt bent met schrijven. Ik vond je schrijfsels altijd leuk om te lezen.

   Dat plezier gaat helemaal goed komen! Dankjewel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s